LET’S CATER FOR THE FUTURE TOGETHER!

Duurzaamheid - in de breedste zin van het woord - is steeds belangrijker. We kunnen er als mens of bedrijf niet meer omheen. Gelukkig maar, want de afgelopen decennia is de impact van de mens op de aarde steeds meer voelbaar. Wij werken veel samen met partners. Deze partners dienen qua normen en waarden goed aan te sluiten binnen onze duurzaamheidsservice. Op deze manier werken we samen aan een betere wereld, en toekomst.

SUE

Met ruim honderd verkooppunten in bennen- en buitenland staat SUE voor lekkernijen die geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan zijn. Helemaal passend bij een gezonde levensstijl. Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonden toevoegingen.

LINDENHOFF

Bij Lindenhoff draait alles om authentieke smaak. Zo lekker en gezond mogelijk voedsel produceren, op een manier die het welzijn van dieren vooropstelt en die de aarde intact laat voor de volgende generatie.

BAKE FOR LIFE

Bake for Life bouwt bakkerijen in de Afrikaanse landen Oeganda en Kenia. Wezen, kinderen met een handicap, kindsoldaten, alleenstaande moeders en mensen die door omstandigheden op jonge leeftijd school hebben moeten verlaten werken hier en leren het bakkersvak om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.